Cursus website maken
Reviews bij Google

Reviews bij Google

Maasbeeld & Workshop Website
4.8
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Tjarda GarlichTjarda Garlich
14:46 28 Mar 22
Met veel plezier de cursus website bouwen bij Charlotte gevolgd. Ze legt alles goed uit en is plezierig in het contact. En naast het bouwen van de website zelf, heeft ze me ook geleerd wat er nodig is aan beveiliging etc. Het resultaat ben ik blij mee en kan ik zelfstandig mee verder.
Sandra RoodkerkSandra Roodkerk
19:10 25 Apr 21
Ik heb bij Charlotte de website van onze stichting mogen maken en die is onder de bezielende leiding van haar bijzonder goed gelukt. De cursus is laagdrempelig en helder en Charlotte is geduldig en heel behulpzaam. Een aanrader voor iedereen die zijn eigen professionele website wil bouwen.
Tineke De KeijzerTineke De Keijzer
21:33 24 Mar 21
De afgelopen twee maanden heb ik een online training gevolgd bij Charlotte om een website te maken voor ons project om het erf te gaan delen met meerdere mensen. Ik ben in het diepe gesprongen en had hier totaal geen ervaring mee. Charlotte heeft me op een rustige manier door de materie heen geloodst met een schitterend resultaat. Een aanrader, met coaching van Charlotte kan iedereen een eigen website maken!
Violette SchönbergerViolette Schönberger
10:36 03 Mar 21
Hartstikke fijne hulp bij allerlei vraagstukken Wordpress. Geduldig, vriendelijk en effectief!
EIGEN WILEIGEN WIL
18:18 26 Feb 21
Hele fijne, professionele begeleiding bij het maken van je eigen website. Charlotte leert je ook om je site zelf te onderhouden en indien nodig helpt ze je daarbij. Ik ben blij met mijn site en alles wat ik heb geleerd.
js_loader