Kan ik bij jou zelf mijn website maken?
Kan ik bij jou zelf mijn website maken?

Kan ik bij jou zelf mijn website maken?

Toen Indira van Maison 7 mij belde vroeg ze: Charlotte kan ik bij jou zelf mijn website maken?
Ja, dan ben je bij mij aan het goede adres, ik geef cursussen waarin je je eigen website kunt maken met alles wat er nodig is voor een professionele website. Indira wilde een website maken als ZZP-er, voor haar startende bedrijf ‘Maison 7’. Indira maakt de mooiste dingen, bijvoorbeeld oude meubels weer als nieuw en veel mooier dan ze waren. Ze geeft ook cursussen in handlettering.

Heb ik dan een website klaar?

Je kunt kiezen of je de cursus 1-op-1 wilt doen of in een kleine groep. Wanneer je voor de groep kiest maak je in 5 lessen je website. We bouwen tijdens de lessen en tussendoor vul je hem met je eigen teksten en afbeeldingen. Als je voor 1 op 1 kiest kan het in minder lessen, omdat we die effectiever kunnen invullen én ben je vrijer in het bepalen van de data.
“Heb ik dan een website klaar aan het eind?” vroeg ze mij. “Ja”, zei ik. “Dat klinkt goed, zei ze, maar ik ben niet heel handig met de computer, is dat een probleem?”

WordPress en ik helpen je

Ik vertelde haar dat iedereen die een beetje handig is op de computer een eigen website kan maken in WordPress. Je wordt heel erg geholpen door het invoersysteem van WordPress. Wat je minimaal moet kunnen is vergelijkbaar met het maken van teksten in Word met afbeeldingen erin. Daarnaast begeleid ik je, naast het uitleggen van WordPress enz., in de keuzes die je maakt wat betreft de uitstraling van je website, de opzet van je homepagina en andere pagina’s.
“Nou dan kan ik het, denk ik”, zei ze.

Website afgerond

Ze heeft gekozen voor de groepscursus en daarin haar eerste website in WordPress gemaakt. Ondanks hobbels op het pad van de ‘webdesigner’ zoals: hoe maak je goeie teksten, hoe deel je je homepagina in met meerdere diensten en producten en hoe kies je en bewerk je afbeeldingen; heeft ze met succes haar website afgerond.

Website ondertussen terugverdiend

De reactie van Indira na het lezen van deze tekst:

… dat ik mijn website ondertussen al helemaal heb terug verdiend. De workshop handletteren loopt heel goed en ik word blijkbaar ook goed gevonden. Natuurlijk heb ik ook nog verbeter punten, waar ik niet aan toe kom, maar over-all ben ik nog steeds heel tevreden over mijn website.

 
Wil je ook je eigen website maken in de cursus? Kijk bij groepscursus op 1op1 en vul het formulier in of neem direct contact met me op: Charlotte 06 343 14 966